Doordenkers

Nu doorwerkers geen uitzondering meer zijn en steeds meer gevraagd worden door werkgevers om na pensionering nog te blijven, is het zaak om de arbeidsvoorwaarden op een duurzame manier en bovenal risicoloze manier in te vullen.

de Doorwerkregeling

Doorwerkgever helpt werkgevers en opdrachtgevers met de doorwerkregeling. Een regeling die is doorontwikkeld in samenwerking in samenspraak met vele honderden doorwerkers. De doorwerkregeling is voortgekomen vanuit een CAO, die later is overgegaan in de eerste wetgeving, die bedoeld was voor doorwerken na pensioen en uiteindelijk is toegevoegd als alternatief voor deze wet als mogelijkheid voor onbeperkte flexibele.

woman working on a laptop
Working on laptop

Doordenkers

Doorwerkgever is de ontwikkelaar en uitvoerder van de doorwerkregeling. De inzichten die Doorwerkgever in de afgelopen tien jaar heeft opgedaan door gesprekken met werkgevers en opdrachtgevers hebben geleid tot een regeling, die recht doet aan de inzet van een werknemer met de status ‘pensioen en doorwerken’.

Mede-oprichter Sjaak van Heukelum “Doorwerkgever is voortgekomen vanuit de ambitie om mensen, die na pensioen willen en kunnen blijven werken, de mogelijkheid te geven om door te werken op een manier die past bij die levensfase!

Dus je maakt afspraken als werkgever/opdrachtgever met de doorwerker, die passen bij de persoon en het werk. Dat betekent dus niet een ‘one-way-fits-all’ maar steeds weer individueel gericht. En een samenwerking die duurt zolang als nodig is en niet omdat het is bepaald in een contractstermijn. Een doorwerker verschilt wezenlijk van een werknemer.

Een werknemer is gericht op zekerheid in het geval er sprake is van onverwachts inkomensverlies. In het geval van een doorwerker is er sprake van blijvend inkomen, namelijk pensioen en AOW. De doorwerkregeling helpt de werkgever om onbeperkt, risicoloos samen te werken met een doorwerker!’

Speciale status

Als werkgever vragen wij de werknemers die kunnen en willen te blijven als er projecten afgemaakt moeten worden of als we de kennis overgedragen willen zien op nieuwe werknemers. De meeste werknemers die wij vragen willen dat graag maar niet meer het gevoel dat zij ‘moeten’. De doorwerkregeling past bij die gedachte. We maken afspraken over de samenwerking, zolang als beide partijen dat zinvol vinden en het werk voorhanden is.

Kies voor de doorwerkregeling en ontzorg je eigen organisatie op het gebied van werkgeverrisico’s, administratie, contractmanagement en CAO-/arbeidsvoorwaardelijke verplichtingen.

Doorwerkregeling en belastingdienst
Doorwerken bij je oude werkgever
Doordenken Sjaak L1
Sjaak van Heukelum

Al jaren een social innovator.

Doorwerkgever rekent uitvoeringskosten voor de doorwerkregeling, die que hoogte vergelijkbaar zijn met de kosten die je als werkgever ook gehad zou hebben als je een eigen arbeidscontract zou hebben aangebonden. In het geval je zelf niet een doorwerker voorhanden hebt, kunnen wij tegen geringe kosten helpen bij het vinden van de juiste doorwerker.

Gebruik de doorwerkregeling

De doorwerkregeling zorgt voor onbeperkt en flexibel samenwerken tussen werkgever/opdrachtgever en de doorwerker. Een regeling die expliciet is afgestemd op het blijven werken met gepensioneerden!

Pensioenscan

Neem contact op voor een gratis gesprek met onze zakelijke adviseur en laat een vergelijking maken tussen uw huidige doorwerkvoorwaarden en de doorwerkregeling.

GRATIS
  • Gemakkelijk doorwerken met een gepensioneerde werknemer
  • Zonder werkgeverrisico's
  • Tegen lage uitvoeringskosten
  • Onebperkte flexibiliteit op de inzet van een doorwerker
Scroll naar boven
Scroll naar top

Hi Werkgever!

Download de gratis Pensioenscan

En breng in kaart wat je aan ouderdagsvoorzieningen hebt opgebouwd.

Gratis pensioen scan

Whitepaper

Toekomst in zicht

Download gratis de Whitepaper

TIZ is het antwoord, of beter gezegd: geeft u antwoorden op deze vraag.

Whitepaper

Doorwerk
regeling

Download gratis de Whitepaper

Doorwerkregeling, de logische vervolgstap nu doorwerken een trend is.