Doordenkers

Als jij wil en kan doorwerken? Dan hebben wij de passende doorwerkregeling.

de Doorwerkregeling

De doorwerkregeling is ontwikkeld door de jaren heen en volledig afgestemd op de wensen van de werknemer, die na pensioen wilt blijven werken.
woman working on a laptop
Working on laptop

Doordenkers

Doorwerkgever, al vele jaren dé Nederlandse specialist in doorwerken na het pensioen. Door de jaren heen heeft Doorwerkgever iedere keer weer een regeling (door)ontwikkeld die past bij een werknemer die na pensionering wil en kan blijven werken.

Mede-oprichter Doorwerkgever, Sjaak van Heukelum:’ met Doorwerkgever hadden en hebben we de ambitie om werknemer na pensionering, die willen en kunnen blijven werken, een specifieke status te geven. Dat doen we al door deze gepensioneerden geen werknemer maar doorwerker te noemen.

Doorwerkers hoeven namelijk niet meer te werken. Ze hebben zich al jaren ingezet voor bedrijf en maatschappij. Dus daar hoort een doorwerkregeling bij die daarop aansluit. Maximaal flexibel en blij dat je jouw kennis en competentie nog even wilt blijven inzetten!”

Speciale status

De doorwerkregeling is een speciale status die afgestemd is met de belastingdienst. Doorwerkgever zorgt voor de afhandeling, zoals de administratie en de inhoudingen zodat je een netto beloning krijgt. De werkgever/opdrachtgever zorgt voor jou als je op het werk bent.

Kies nu voor de doorwerkregeling van Doorwerkgever, zodat je makkelijk en zonder administratie eenvoudig kan doorwerken bij je oude werkgever en/of op een leuke bijbaan bij een geheel nieuwe opdrachtgever.
Doorwerkregeling en belastingdienst
Doorwerken bij je oude werkgever
Doordenken Sjaak L1
Sjaak van Heukelum

Al jaren een social innovator.

Als doorwerker verdien jij per uur een all-in vergoeding. Dus je hoeft niet een jaar te wachten op je vakantiegeld. Dat krijg je gewoon direct per uur uitbetaald. De kosten van Doorwerkgever worden altijd in rekening gebracht bij de werkgever/opdrachtgever. Dus het gebruik van de doorwerkregeling is voor de werknemer GRATIS.

Gebruik maken van de doorwerkregeling spreek je altijd af samen met je oude werkgever/opdrachtgever.

De doorwerkregeling is ontwikkeld door Doorwerkgever en voorzien van een afspraak met de Belastingdienst. De doorwerkregeling is de enige regeling die het mogelijk maakt om onbeperkt flexibel op klussen te worden ingezet bij de oude werkgever en/of een geheel nieuwe opdrachtgever. De doorwerkregeling is namelijk opgesteld vanuit de gedachte dat een doorwerker wil en kan doorwerken. Naast het gemak kent de doorwerkregeling een all-in beloning (dus alle verdiensten worden direct uitgekeerd, zoals vakantiegeld) en een beperkte doorbetaling bij ziekte.

Doorwerkregeling

Blijf je doorwerken? Dan is de doorwerkregeling de juiste keus om te gebruiken!

GRATIS
  • Doorwerken na pensioen
  • Onbeperkt flexibel
  • Pensioen & werken
  • Gemakkelijk in uitvoering
  • Geen administratieve verplichtingen

Veel gestelde vragen

Omdat de doorwerkregeling is afgestemd op de levensfase van een doorwerker, namelijk met pensioen en blijven werken. Dat werken doe je als eerste omdat je wil en kan! Dus daar hoort een regeling bij die dat onbeperkt en zonder beperkingen mogelijk maakt. Dat is de doorwerkregeling.

Scroll naar boven
Scroll naar top

Hi Werkgever!

Download de gratis Pensioenscan

En breng in kaart wat je aan ouderdagsvoorzieningen hebt opgebouwd.

Gratis pensioen scan

Whitepaper

Toekomst in zicht

Download gratis de Whitepaper

TIZ is het antwoord, of beter gezegd: geeft u antwoorden op deze vraag.

Whitepaper

Doorwerk
regeling

Download gratis de Whitepaper

Doorwerkregeling, de logische vervolgstap nu doorwerken een trend is.